Yes!!! Idéskissen blev godkänd!!!!

Hej, så roligt att du kikar in!

Idag blev det klart, idéskissen är godkänd och arbetet kan ta fart.  Jag ska skriva om sjukdomen Cystisk Fibros!!!
Det är ett otroligt intressant ämne som berört mig otroligt mycket.
För några år sedan så träffade jag och Tommy en åtta-årig flicka som var sjuk i Cystisk Fibros. Hon hette Amanda och fullkomligen trollband oss med sin personlighet. Och hennes sett att hantera sin sjukdom  på ett så totalt vuxet sätt var helt otroligt att se. Efter att ha varit tillsammans under en vecka så satt vi och åt middag en kväll med Amanda och hennes mamma, då, efter att  Amanda gått iväg för att leka lite, så berättar hennes mamma att Amanda förmodligen kommer att dö inom några år. Snacka om ett knytnäsvsslag i magen, vi slutade äta och blev alldeles stumma. Vad säger man då, liksom?
Ända sedan den dagen, så har minnet av Amanda levt kvar hos oss, vi har från och till undrat hur hon har det och om hon fortfarande finns i livet. Jag var  ute på internet och hittade bilder på henne på ett läger för barn med Cystisk Fibros, men det var för två år sen. Mycket kan hända på två år....
Vi blev genom dessa två fantastiska personer upplysta om att sjukdomen finns och har skänkt pengar till forskningen av sjukdomen. Efter att ha luskat lite om vad det finns för möjligheter, att hitta personer med Cystisk Fibros att intervjua här i närheten, så kändes det bara så rätt, att skriva om denna ovanliga sjukdom.
Så nu efter en hektisk vecka med det otroligt krångliga ämnet HSA, ideskiss, engelska, med dok och prov så ska jag försöka ta nästa steg i arbetet med att göra upp den där projektplanen....
Hej så länge!


Nu är det ba tut å kör!!!

Vilken underbar dag!!
Idag har jag äntligen fått svar på mina efterforskningar inom det ämne jag valt att skriva om. Nu är det grönt ljus och jag är såååå inspirerad att skriva detta arbete, jag vill sätta igång NU!!!

Ikväll skickade jag in idéskissen och mina första tankar om projektet är därmed på pränt, det känns oerhört bra!
Ska bara få skissen godkänd så släpper jag snart information om vilket ämne jag ska skriva om.

Det blir liksom lite mer spännande på det här viset......


Jag gör som Nalle Puh, knackar mig på pannan och säger "tänk, tänk, tänk"

Hallå alla nyfikna!
Jag har fullt sjå med att klura ut vilket ämne jag ska skriva om. Men jag håller på och bedriver lite research om ett ämne som jag jättegärna skulle vilja skriva om, vet dock inte än om det finns underlag. Men det är som sagt under utredning.

Om det inte går vägen med det ämnet, jag tänker inte avlsöja än, vilket det är..., så vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva om. Tiden börjar ju rinna iväg och det börjar bli lite bråttom.

Håll tummarna för att att jag får ett svar snart!!!

Vi hörs!

Jag-en bloggare?

Hade aldrig någonsin trott, att jag skulle börja blogga. Men å andra sidan hade jag heller inte, vid 15 års ålder, trott att jag någonsin skulle kunna lära mig att äta vitlök, nu ett gäng år senare, älskar jag vitlök.

Är otroligt inspirerad att sätta igång med ideskissen, det var ju bara det där med att komma underfund med vad man vill ska ingå i den där skissen.....
Fortsättning följer...


RSS 2.0